SEO i ett föränderligt internetlandskap

Det låter nästan som en gammal klyscha att påpeka att internet är under ständig förändring. Detta gör å andra sidan inte uttalandet mindre sant. Internetlandskapet både präglar och präglas av vad människor tycker och hur de handlar. Nya applikationer och tjänster kommer och går. Vissa försvinner innan vi hunnit blinka och andra seglar upp som nya, till synes odödliga, stjärnor på internet- och sociala medier-himlarna.

Så, var kommer sökmotoroptimeringen in i bilden?

Jo, vi vill slå ett hårt slag för långsiktigt tänkande i en tid av stora förändringar. Det kan vara lockande för ett företag att spela alla sina marknadsföringskort på en ny och trendig applikation. En app där man, utifrån sin målgruppsanalys, fastslagit att de människor man vill nå finns. Vad som däremot varit fallet under de senaste 25 åren är att människor – alldeles oberoende av nya trender och appar – fortsätter att googla när de behöver hjälp med någonting. Allt kan förstås hända men vi ser ingenting som tyder på att sökmotorernas, och därmed SEO:ns betydelse, kommer att reduceras märkbart under de närmaste åren.

Att arbeta med sökmotoroptimering innebär att bygga en stark grund för ett företag att stå på. Istället för att enbart betala stora summor pengar för tidsbegränsade insatser i sociala medier säger vi: Satsa också på att skaffa er en stark position på Google. Gör detta genom att ta hjälp av en professionell SEO-firma som planerar och utför åtgärder över tid. När ni nått en hög position på Google och allt fler människor är medvetna om ert varumärke och era produkter/tjänster har ni ett fenomenalt utgångsläge att öka er synlighet med andra typer av marknadsföringsinsatser. Ni står då stadigt på er breda och solida Googlerankningsgrund!

Topp 4

Populära nyheter

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär