BIZ MEDIA

SEO Stockholm

BIZ MEDIA

Vill du öka trafiken till din hemsida?

Välplanerad och högkvalitativ SEO är nyckeln till framgång på nätet. Med fokus på SEO Stockholm kan ditt företag nå både topplaceringar och nya kunder.

Vad ingår?

Prisförslag / kontakt

Vi tog hjälp av Biz Media!

Vad säger våra kunder?

”Biz Media har varit till stor hjälp under de år som vi har köpt deras tjänster. En trygg SEO-partner som alltid är lätt att arbeta med. Rekommenderas starkt!”

KONRAD LARSSON​​

VD, Expertgruppen​​

”Jag upplever att det har varit leverans redan från första början. Tydliga och schyssta villkor och resultat som talar sitt tydliga språk. Mycket bra!”

EMIL SILVER

Mediaansvarig, Direkt L ​​

”Vi är jättenöjda med det samarbete som vi har med Biz Media. Sedan vi lämnade vår SEO i deras händer har vi klättrat många positioner i sökresultaten.”

BRUNO ANDERSSON

CEO Kummel - Estland​​

VILKA ÄR BIZ MEDIA?

Biz Media är marknadsledande inom SEO och vi hjälper företag i Stockholm med sin digitala kommunikation. Vårt team består experter inom sökmotoroptimering, webbutveckling, grafisk design och copywriting och mycket mer. Vi arbetar med såväl stora som små bolag inom de allra flesta branscher.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Biz Media så berättar vi hur vi hjälpt andra samt hur vi kan hjälpa just ert företag att nå nya höjder.

SEO

Alla företag tjänar på att ha en optimerad hemsida. Det gäller för organisationer i alla storlekar och branscher och på alla geografiska platser. Optimeringen syftar både till att göra en hemsida användarvänlig och skapa innehåll som uppskattas av Google och andra sökmotorer. Samlingsnamnet för denna typ av åtgärder kallas för sökmotoroptimering, eller SEO (Search Engine Optimization).

På Biz Media i Stockholm har vi många års erfarenhet av SEO. Vi optimerar våra kunders hemsidor både innehållsligt och tekniskt, och ser till att de klättrar i de organiska sökresultaten.

Vill du veta mer? Kontakta oss och begär gratis offert redan idag!

SEO - Till vilken nytta?

Att nå högt i Googles sökresultat spelar allt större roll för företag och organisationer för varje år som går. Förutom att du måste leverera produkter/tjänster av hög kvalitet så är den digitala synligheten helt grundläggande.

Google i Stockholm, Sverige och världen

För att förstå SEO och dess roll måste man förstå sökmotorernas inflytande hos människor. Sverige är ett av världens mest googlande länder. Människor i alla åldersgrupper använder sig av sökmotorer för att söka information. Det handlar om alltifrån vilket café som säljer bäst kanelbullar till vilket företag som är bäst på att bygga vägar.

Oavsett vad ditt företag sysslar med så är det oerhört viktigt att nå hög ranking i sökmotorerna. Detta faktum är bakgrunden till allt arbete med SEO i Stockholm, Sverige och i hela världen.

Investering

SEO är långsiktigt marknadsföringsarbete. Ett företag kan inte nå topplaceringar över en natt enbart för att sidans innehåll byggs ut och optimeras på en gång. För att ges högt förtroende hos Google är det avgörande att optimera hemsidan steg för steg. När du tar hjälp med SEO av Biz Media i Stockholm sker arbetet löpande. Interna och externa länkar läggs upp med jämna mellanrum för att matcha Googles algoritmer. Allt detta underhåll sköts av vårt team.

SEO – Steg för steg

Arbete inom SEO kan se väldigt olika ut. Beroende på faktorer så som bransch, konkurrens, målgrupp och målbild kan olika åtgärder genomföras. Det finns däremot ett antal steg som vi på Biz Media i Stockholm alltid genomför då vi arbetar med SEO.

Analys

SEO hos Biz Media börjar alltid med en omfattande analysdel. Här tittar vi närmare på verksamheten och benar ut vad som finns i nuläget och vad som behöver göras för att nå målen. Sökordsanalysen är en central del av denna fas. Vi frågar oss vad målgruppen söker på och lägger därefter upp en plan för att optimera dessa söktermer.

On Site

First thing’s first. Den egna hemsidan måste optimeras för att arbetet med SEO ska lyckas. Detta görs på olika sätt:

Teknisk optimering

Till att börja med så ska den optimeras tekniskt. Den ska vara användarvänlig för den som besöker sidan och visa för sökmotoralgoritmerna att den är att lita på. Här arbetar våra webbutvecklare bland annat med hierarkier av sidor för att visa Google vilket innehåll som är mest relevant.

Innehållslig optimering

Hur relevant är innehållet på din sida? När vi arbetar med On Site arbete optimeras sidans innehåll utefter de sökfraser som valts i analysdelen. Nya texter skrivs av en professionell copywriter från Biz Media. Texterna följer de många krav på innehåll som ställs av Googles algoritmer.

Off Site

För att lyckas med SEO räcker det inte med att optimera den egna hemsidan. Hemsidan och företaget måste dessutom vara populärt på externa sidor. Därför är det så kallade Off Site-arbetet helt avgörande för huruvida man lyckas med sina SEO-insatser. När du tar hjälp av oss på Biz Media så utför vi också arbete på externa sidor. Genom att publicera relevant information om era tjänster eller produkter på andra sidor kommer sökmotorerna att uppfatta att det finns intresse för dessa. Med länkar från dessa sidor till er sida förstår sökmotorn att informationen är relaterad till just eran hemsida. På så vis starks er hemsida hos sökmotorerna och rankingen ökar för avsedda sökord.

KONTAKT

Fyll i vårt formulär för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär