SÖKMOTOROPTIMERING

Vill du att ditt varumärke ska synas för fler? Då har du kommit rätt! Biz Media arbetar med sökmotoroptimering (SEO) för att öka er organiska närvaro i Google och andra sökmotorer. Genom att optimera er webbsida både tekniskt och innehållsligt, och aktivt driva relevant trafik mot den, kan vi se till att öka både er vinst och era potentiella kunders kännedom om varumärket.

Funderingar kring sökmotorsoptimering?

Vad är SEO?

Google har spelat en enorm roll för människors inhämtning av information de senaste decennierna. Svenska folket är dessutom en av de mest googlande befolkningarna i världen. Vi googlar på jobbet, på bussen, på toaletten, på lunchen, i sängen innan vi somnar och i sängen direkt när vi vaknar. Över 50 miljoner googlingar sker per dag i vårt avlånga land i norr. Googles sökmotor bygger på en extremt komplicerad algoritm som, utifrån hundratals aspekter, bestämmer vilka sökresultat som ska visas högst upp. Konkurrensen i de flesta branscher är enorm.

SEO, eller sökmotoroptimering, är ett ständigt växande område inom digital marknadsföring. Det handlar om att, som företag eller organisation, göra sig relevant i sökresultaten på världens överlägset största sökmotor. En otroligt viktig faktor som utgör skillnaden mellan vinst och förlust för alla företag. Utan relevans på Google är det i stort sett omöjligt att lyckas som företag och varumärke idag.

Hur arbetar Biz Media med SEO?

Lyckad sökmotoroptimering bygger på långsiktighet. På Biz Media arbetar vi alltid med transparenta och långsiktiga affärsrelationer med våra kunder för att kunna erbjuda optimala SEO-tjänster. Eftersom förutsättningarna för SEO regelbundet förändras i Google ställs krav på oss som arbetar med webbplatser och sökmotoroptimering. Det finns hundratals faktorer att ta hänsyn till för att nå bästa möjliga resultat. Vi håller oss därför ständigt uppdaterade på nya villkor för att våra kunders hemsidor fortsatt ska generera trafik och konvertering.

Vi ökar både kundernas vinst och varumärkeskännedom genom att driva rätt trafik till kundens hemsida. Våra SEO-tjänster sker tillsammans med andra typer av tjänster, såsom webbproduktion och landningssidor. När vi arbetar med SEO analyserar vi kundens befintliga webbsida, kartlägger vilka möjligheter, hinder och behov som finns och anpassar den sedan så att den på bästa möjliga sätt ska nå och tilltala önskade mottagare. Som kund kan man alltid lita på att Biz Media är en närvarande partner som ständigt arbetar för att företaget ska synas, höras och sälja mer.

Biz Media har sin bas i Stockholm, men vi erbjuder naturligtvis våra SEO-tjänster till kunder över hela landet. När man tar vår hjälp med sökmotoroptimering så bestäms strategin av en SEO-specialist med lång erfarenhet av att kartlägga köpbeteenden hos kunder. De många och långa texterna produceras av en professionell copywriter. Teamet som arbetar med det specifika SEO-projektet rapporterar regelbundet resultat till kunden så att de får följa utvecklingen och klättringen hos sökmotorerna.

Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig för en gratis SEO-analys.