BIZ MEDIA

Webbyrå Sandviken

BIZ MEDIA

Framgångsrik kommunikation

Webbyrå med spets inom sökmotoroptimering och skräddarsydda hemsidor.

Prisförslag / kontakt

Vi tog hjälp av Biz Media!

Vad säger våra kunder?

”Biz Media har varit till stor hjälp under de år som vi har köpt deras tjänster. En trygg SEO-partner som alltid är lätt att arbeta med. Rekommenderas starkt!”

KONRAD LARSSON​​

VD, Expertgruppen​​

”Jag upplever att det har varit leverans redan från första början. Tydliga och schyssta villkor och resultat som talar sitt tydliga språk. Mycket bra!”

EMIL SILVER

Mediaansvarig, Direkt L ​​

”Vi är jättenöjda med det samarbete som vi har med Biz Media. Sedan vi lämnade vår SEO i deras händer har vi klättrat många positioner i sökresultaten.”

BRUNO ANDERSSON

CEO Kummel - Estland​​

VILKA ÄR BIZ MEDIA?

Biz Media är en Webbyrå som hjälper företag i Sandviken, Stockholm och övriga Sverige med sin digitala kommunikation. Vårt team består experter inom sökmotoroptimering, webbutveckling, grafisk design och copywriting och mycket mer. Vi arbetar med såväl stora som små bolag inom de allra flesta branscher.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Biz Media så berättar vi hur vi hjälpt andra samt hur vi kan hjälpa just ert företag att nå nya höjder.

Webbyrå Sandviken

Det är på nätet som de allra flesta kunder finns. Detta gäller för i stort sett alla företag i så gott som alla branscher. Så har det förstås sett ut länge och för varje år så ökar människors närvaro på internet. I samma takt ökar företags behov av att optimera sina kanaler, både tekniskt och innehållsligt. Man måste helt enkelt se till att göra sig synlig.Biz Media är en webbyrå som hjälper företag och organisationer i Sandviken att sticka ut i bruset bland konkurrenter. Vi arbetar med kunder av varierande storlek och inom alla branscher. Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt möte redan idag!

Varför anlita en professionell webbyrå?

Man kan säga att en webbyrå är en modern motsvarighet till vad som förr kallades för reklambyrå. Reklambyråer finns fortfarande men de flesta inriktar sig framförallt på tryckt media. En webbyrå sysslar vanligen med det som namnet avslöjar – Webb! Vanligen erbjuds en stor variation av tjänster inom digital marknadsföring. Detta är en förutsättning för webbyråer eftersom internet är under ständig ombyggnad och expansion.

Få hjälp med bland annat:

Tekniskt optimerad hemsida
Skräddarsytt SEO-paket
• Analys
Utökat och optimerat innehåll
Tilltalande grafisk profil
Högre Google-ranking

Biz Media - Webbyrå i Sandviken

Teamet på Biz Media består av specialister inom en rad olika områden av digital marknadsföring. Alla projekt som vår webbyrå genomför skräddarsys utefter kundens unika situation. Vi tror att detta tillvägagångssätt är en förutsättning för att resultatet ska bli så bra som vi önskar. Villkoren skiljer sig nämligen mycket åt mellan företag, branscher, geografiska områden och målgrupper.

Så arbetar vi

För att få ett optimalt avstamp i arbetet med er digitala marknadsföring börjar vi alltid med ett möte, fysiskt eller digitalt. Det är kostnadsfritt och icke-bindande, och syftar till att ge oss en bild av er situation och mål. Vi diskuterar vart ni vill nå med arbetet och vilka arbetsinsatser som krävs för att vi ska komma dit. När detta har fastslagits sätter vi upp en tidsplan och kopplar in rätt expertis i uppdraget.

Vill du boka in ett kostnadsfritt möte? Ring eller maila oss redan idag!

Detta erbjuder vi

Som webbyrå i Sandviken, Stockholm och webbyrå Skara gäller det att vara mångfacetterad. Detta är en förutsättning för att kunna möta behoven från kunder av varierande storlek, med olika förutsättningar och från olika branscher. I vårt team arbetar personer med specialistkunskaper inom grafisk design, webbutveckling, copywriting och sökmotoroptimering.

WordPress

Utvecklingen av WordPress är utan tvekan en av de mest revolutionerande händelserna som skett inom webbutveckling. Verktyget är framtaget och anpassat helt utefter samtidens användning av internet. Inte nog med att det har underlättat arbetet för webbutvecklare som inte längre behöver bygga hemsidor från grunden, det har dessutom gjort att kostnaden för den kund som ber om hjälp hos en webbyrå reduceras kraftigt. Biz Media är en webbyrå i Sandviken som primärt arbetar med WordPress (Vi behärskar dock övriga plattformar också). Detta för att maximalt effektivisera vårt arbete och för att kunna erbjuda lägre kostnad än de flesta webbutvecklings-konkurrenter!

Grafisk design

Det grafiska uttrycket har alltid spelat stor roll inom marknadsföring. Detta har inte förändrats med den digitala revolutionen, snarare tvärtom. I en ständigt växande marknad där allt fler företag tävlar om kundernas uppmärksamhet är det viktigare än någonsin att sticka ut grafiskt. På Biz Media har vi utvecklat grafiska profiler för företag inom en rad olika branscher under flera års tid. Vi tar bland annat fram logotyper, utvecklar grafiska element, illustrationer och typografi. Vi kopplar sedan in webbyråns webbutvecklare för att implementera designen på hemsida och i andra kanaler.

Sökmotoroptimering

Marknadsföring under 2020-talet handlar i mångt och mycket om att göra sig synlig i det digitala mediebruset. Ett av de mest effektiva och populära sätt att uppnå detta på är med hjälp av sökmotoroptimering (SEO). En stor del av Biz Medias verksamhet är inriktad på just detta. På vår webbyrå kommer ni i kontakt med experter inom sökmotoroptimering som utvecklar skräddarsydda SEO-paket anpassade för just ert företag i Sandviken. Det optimerade innehållet skrivs av professionell copywriter från Biz Media, och implementeras sedan av vår webbutvecklare.

Kontakta vår webbyrå idag!

Teamet på Biz Media står redo att hjälpa ert företag med den digitala kommunikationen. Ring eller skicka ett mail till oss idag så ser vi till att boka in ett kostnadsfritt möte så snart som möjligt!

KONTAKT

Fyll i vårt formulär för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär