BIZ MEDIA

SÖKMOTOROPTIMERING Stockholm

BIZ MEDIA

VILL DU ÖKA TRAFIKEN TILL DIN HEMSIDA?

Välplanerad och högkvalitativ sökmotoroptimering är nyckeln till framgång på nätet. Biz Media erbjuder tjänster som gör så att ditt företag kan nå både topplaceringar och nya kunder.

Vad ingår?

Prisförslag / kontakt

Vi tog hjälp av Biz Media!

Vad säger våra kunder?

”Biz Media har varit till stor hjälp under de år som vi har köpt deras tjänster. En trygg SEO-partner som alltid är lätt att arbeta med. Rekommenderas starkt!”

KONRAD LARSSON​​

VD, Expertgruppen​​

”Jag upplever att det har varit leverans redan från första början. Tydliga och schyssta villkor och resultat som talar sitt tydliga språk. Mycket bra!”

EMIL SILVER

Mediaansvarig, Direkt L ​​

”Vi är jättenöjda med det samarbete som vi har med Biz Media. Sedan vi lämnade vår SEO i deras händer har vi klättrat många positioner i sökresultaten.”

BRUNO ANDERSSON

CEO Kummel - Estland​​

VILKA ÄR BIZ MEDIA?

Biz Media är en webbyrå med spets inom sökmotoroptimering som hjälper företag i Stockholm, med sin digitala kommunikation. Vårt team består experter inom sökmotoroptimering, webbutveckling, grafisk design och copywriting och mycket mer. Vi arbetar med såväl stora som små bolag inom de allra flesta branscher.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Biz Media så berättar vi hur vi hjälpt andra samt hur vi kan hjälpa just ert företag att nå nya höjder.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering har kommit att bli en av de absolut mest populära typerna av marknadsföringsinsatser. Detta gäller för företag och organisationer i varierande storlek och i alla olika branscher, världen över. Populariteten beror på att detta är en av de insatser som kan ge bäst resultat med relativt små medel. Väl utförd sökmotoroptimering kan göra att ett företag och varumärke synliggörs för en stor mängd människor. Om man spelat sina SEO-kort rätt så tillhör dessa människor just den målgrupp man riktar sig mot.

Vill du begära gratis offert på sökmotoroptimering?
Kontakta Biz Media idag!

Varför sökmotoroptimeringen?

Låt oss dyka djupare ner i varför sökmotoroptimering är en så viktig del av ett företags marknadsföring och varumärkesbyggande. På Biz Media brukar vi tala om tre grundläggande fördelar som gör att SEO-arbete är en mycket god idé.

Ett långsiktigt resultat

Sökmotoroptimeringen har ett långsiktigt perspektiv på marknadsföring. Man skulle kunna säga att det är raka motsatsen till att ställa sig på ett torg och ropa i en megafon. Google är den viktigaste platsen där ett varumärke kan synas. Det är också en plats där avancerade algoritmer bestämmer vem som får de bästa placeringarna. Detta kräver långsiktighet. Sökmotoroptimering handlar om att bygga en hemsida som är stark, och som håller sig stark under lång tid. Genom bra och regelbundet uppdaterat innehåll samt ”rekommendationer” (länkar) från andra sidor kan sidan bli mycket stark.

Ett mätbart resultat

Det finns många komponenter som är viktiga inom marknadsföring. En av de mest avgörande är mätbarhet. För företaget som investerar i marknadsföringsinsatser så vill man kunna se resultatet svart på vitt. Det belopp vi lade resulterade i X antal hemsidebesök och/eller X antal telefonsamtal. Sökmotoroptimering erbjuder denna mätbarhet på ett sätt som få andra typer av marknadsföring kan göra. Att man sedan kan se företaget bokstavligt talat klättra i Googles sökresultat minskar förstås inte mätbarheten.

En lönsam insats

Inte nog med att sökmotoroptimering, om den utförs korrekt, kan generera många nya kunder och således inkomster. Eftersom den är så pass mätbar så gör den dessutom att man får en oerhört bra budget-överblick. Företaget som satsar på sökmotoroptimering kan tydligt se vad som lönar sig och vad som inte lönar sig. Det gör det enkelt att rikta om fokus mot det som bevisligen genererar resultat.

Biz Medias sökmotoroptimering

Alla företags behov av sökmotoroptimering och marknadsföring varierar. Därför är det en självklarhet för oss på Biz Media att anpassa alla insatser till varje enskild kunds önskemål och behov. Vi är idag en av de digitala mediebyråer i Stockholm med störst kunskap inom sökmotoroptimering. Vi arbetar med företag och organisationer i alla branscher och storlekar, och mot målgrupper av varierande slag.

När du tar hjälp av Biz Media för sökmotoroptimering genomgår arbetet tre faser

Analysfasen

Analysen är den som lägger grunden för hela arbetet. Här undersöker en expert på sökmotoroptimering hur förutsättningarna ser ut. Sökord, målgrupp, konkurrens och bransch gås igenom och avgör hur insatserna ska ske.

On page-fasen

On page eller On site handlar om att optimera företagets hemsida. Texterna som skapas för hemsidan sökmotoroptimeras utifrån de sökord/sökfraser som valts efter analysen. En professionell copywriter på Biz Media skriver unikt innehåll med rätt s.k. sökordsdensitet. Texterna placeras ut på hemsidan och undersidor, beroende på vilken struktur som överenskommits.

Off page-fasen

Off page eller Off site är en helt avgörande del av sökmotoroptimering. Den här fasen handlar om att optimera den egna hemsidan genom andra sidor på nätet. Det räcker nämligen inte för Google att företagets hemsida är optimerad i sig. Den måste dessutom visa sig vara populär på nätet för att nå höga placeringar i sökmotorn.

Kontakta oss!

På Biz Media får ni hjälp av ett komplett team inom digital marknadsföring. Hos oss arbetar experter inom grafisk design, webbproduktion, copywriting och, inte minst, sökmotoroptimering. Beroende på vad just ert företag behöver så skräddarsys ett paket som utgår ifrån era unika behov. Rätt kompetens kopplas in och rätt insatser genomförs, helt enkelt!

Kontakta Biz Media och begär gratis offert på sökmotoroptimering redan idag!

KONTAKT

Fyll i vårt formulär för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär