BIZ MEDIA

SÖKMOTOROPTIMERING Kungsbacka

BIZ MEDIA

VILL DU ÖKA TRAFIKEN TILL DIN HEMSIDA?

Välplanerad och högkvalitativ sökmotoroptimering är nyckeln till framgång på nätet. Biz Media erbjuder datadrivna SEO-tjänster som gör så att ditt företag kan nå både topplaceringar och nya kunder.

Vad ingår?

Prisförslag / kontakt

Vi tog hjälp av Biz Media!

Vad säger våra kunder?

”Biz Media har varit till stor hjälp under de år som vi har köpt deras tjänster. En trygg SEO-partner som alltid är lätt att arbeta med. Rekommenderas starkt!”

KONRAD LARSSON​​

VD, Expertgruppen​​

”Jag upplever att det har varit leverans redan från första början. Tydliga och schyssta villkor och resultat som talar sitt tydliga språk. Mycket bra!”

EMIL SILVER

Mediaansvarig, Direkt L ​​

”Vi är jättenöjda med det samarbete som vi har med Biz Media. Sedan vi lämnade vår SEO i deras händer har vi klättrat många positioner i sökresultaten.”

BRUNO ANDERSSON

CEO Kummel - Estland​​

VILKA ÄR BIZ MEDIA?

Biz Media är en webbyrå som hjälper företag i Kungsbacka, Stockholm och övriga Sverige med sin digitala kommunikation. Vårt team består experter inom sökmotoroptimering, webbutveckling, grafisk design och copywriting och mycket mer. Vi arbetar med såväl stora som små bolag inom de allra flesta branscher.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Biz Media så berättar vi hur vi hjälpt andra samt hur vi kan hjälpa just ert företag att nå nya höjder.

SÖKMOTOROPTIMERING

För att förstå sökmotoroptimering (SEO) kan man se internet som världens största bibliotek. Google är bibliotekarien som rekommenderar böcker till besökarna. Som företag vill du att sökmotorn ska föreslå just din hemsida om (exempelvis) måleri framför andra hemsidor om måleri. Du vill helt enkelt att ditt företag ska göras synligt för fler potentiella kunder, och det är därför du tar hjälp av experter inom sökmotoroptimering.

VARFÖR SÖKMOTOROPTIMERING AV DITT FÖRETAG?

Vi lämnar biblioteksmetaforen och går in på den faktiska nyttan med sökmotoroptimering. Att synas i Googles sökresultat har med åren blivit en av de viktigaste faktorerna för ett företag att lyckas. Detta gäller företag inom alla branscher i hela landet.

Mätbarhet

En fördel med sökmotoroptimering jämfört med andra typer av marknadsföring är dess mätbarhet. Om jag sätter upp en reklamaffisch för min produkt på gatan är det oerhört svårt att veta dess effekter. Om jag däremot satsar mina slantar på SEO ges jag en god överblick över min investering. Jag kan lätt se varifrån mina hemsidebesökare kommer, och klättringen i Googles organiska sökresultat talar förstås sitt tydliga språk.

Lönsamhet

Den här nyttan kan starkt kopplas ihop med mätbarheten. När jag tydligt kan se resultatet av mina marknadsföringsinsatser är det enklare att styra budgeten därefter. Detta gör att du, då du anlitar expertis inom sökmotoroptimering till ditt företag, lättare kan hålla koll på slantarna.

Sökmotoroptimering i Kungsbacka med Biz Media

Vi skräddarsyr allt SEO-arbete utefter varje kunds behov. Detta är en förutsättning för framgång inom sökmotoroptimering eftersom villkoren skiljer sig så pass mycket åt. Beroende på bland annat bransch, produkt/tjänst, sökfras, målgrupp och mål kan olika åtgärder krävas. 

Förutom Kungsbacka och Stockholm så har vi också lokal närvaro för sökmotoroptimering Kungälv

Analys

För att sätta upp strategier för själva optimeringsarbetet påbörjas alla arbeten med en analys. Under analysen fastslår vi hur spelplanen ser ut. Vad söker de potentiella kunderna på? Hur ser konkurrensen ut?

On Site

När vi genomfört analysdelen påbörjas arbetet med den egna hemsidan, och detta kallas On Site. Biz Medias copywriter skriver nya texter som optimeras utifrån vald sökfras. Texterna placeras på nya eller befintliga flikar på hemsidan.

Off Page

Efter On Site kommer Off Page-arbetet. Här ska vi stärka hemsidan för ditt företag genom att arbeta med extern sökmotoroptimering. För att visa för Google att din sida är relevant och förtjänar hög ranking länkar vi till den från externa sidor. Det kan handla om redaktionella artiklar eller blogginlägg om (exempelvis) snickeri som länkar till din sida om just snickeri.

Vanliga frågor

Här har vi samlat några viktiga frågor och svar om sökmotoroptimering.

Vad kostar sökmotoroptimering för mitt företag?

Kostnaden kan skilja sig åt mellan företag och branscher, eftersom sökmotoroptimering bestäms av en rad olika faktorer. En av de allra mest centrala är förstås konkurrensen, Dvs: hur mycket som krävs av oss som SEO-byrå för att du ska ranka högre än dina konkurrenter. På Biz Media ger vi ett gratis kostnadsförslag efter ett inledande samtal där vi fastslagit några viktiga villkor! 

Vad är skillnaden mellan SEO och SEM?

SEM (Search Engine Marketing) handlar om betalda marknadsföringskampanjer. Dessa sponsrade hemsidor dyker upp i sökresultaten med markeringen ”Annons”. Till skillnad från SEM så går det inte att köpa sig till SEO-placeringar. Denna ranking baseras helt på hur väl man som företag möter Googles rankingsalgoritmer. För att nå högt upp i de organiska sökresultaten kan man ta hjälp av experter inom sökmotoroptimering. Sådana hittar du hos oss på Biz Media!

Gäller sökmotoroptimering bara för B2C (Business to Customer)?

Svaret på frågan är ett rungande Nej. Om ditt företag i Kungsbacka arbetar delvis eller enbart med B2B är sökmotoroptimering i allra högsta grad relevant. Ofta är steget från första kontakt till köp/deal längre för företag och organisationer. Därför är det mycket viktigt att vara synlig för potentiella kunder där de letar. På Biz Media har vi lång erfarenhet av att arbeta med sökmotoroptimering för företag i Kungsbacka som arbetar B2B. Gratis offert på arbetet ges vid kontakt!

KONTAKT

Fyll i vårt formulär för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär