BIZ MEDIA

SEO Kristinehamn

BIZ MEDIA

Vill du öka trafiken till din hemsida?

Välplanerad och högkvalitativ SEO är nyckeln till framgång på nätet. Vår SEO-byrå erbjuder tjänster som gör så att ditt företag kan nå både topplaceringar och nya kunder.

Vad ingår?

Prisförslag / kontakt

Vi tog hjälp av Biz Media!

Vad säger våra kunder?

”Biz Media har varit till stor hjälp under de år som vi har köpt deras tjänster. En trygg SEO-partner som alltid är lätt att arbeta med. Rekommenderas starkt!”

KONRAD LARSSON​​

VD, Expertgruppen​​

”Jag upplever att det har varit leverans redan från första början. Tydliga och schyssta villkor och resultat som talar sitt tydliga språk. Mycket bra!”

EMIL SILVER

Mediaansvarig, Direkt L ​​

”Vi är jättenöjda med det samarbete som vi har med Biz Media. Sedan vi lämnade vår SEO i deras händer har vi klättrat många positioner i sökresultaten.”

BRUNO ANDERSSON

CEO Kummel - Estland​​

VILKA ÄR BIZ MEDIA?

Biz Media är en SEO-byrå som hjälper företag i Kristinehamn och Stockholm med sin digitala kommunikation. Vårt team består experter inom sökmotoroptimering, webbutveckling, grafisk design och copywriting och mycket mer. Vi arbetar med såväl stora som små bolag inom de allra flesta branscher.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Biz Media så berättar vi hur vi hjälpt andra samt hur vi kan hjälpa just ert företag att nå nya höjder.

SEO

Sökmotoroptimering, eller SEO (Search Engine Optimization), går ut på att optimera en hemsida. Hemsidan optimeras både tekniskt och innehållsmässigt för att matcha Googles sökmotorsalgoritmer. Vi ägnar oss alltså åt SEO för att klättra i sökresultaten vilket genererar fler besökare till sidan.

Vad är SEO?

Sökmotorerna håller ständigt ett öga på alla hemsidor på internet. Deras algoritmer analyserar miljardtals med texter och utgår ifrån ett par hundra olika faktorer när de bestämmer ranking av hemsidor. Något förenklat kan man säga att relevanta, populära och innehållsliga texter från pålitliga källor når högt. SEO handlar om att visa för Google att just er hemsida förtjänar högre ranking än konkurrenter. Om du exempelvis driver ett bageri så kan högkvalitativ SEO se till att du hamnar högt upp när fikasugna googlar på just bageri i din stad.

SEO OCH MARKNADSFÖRING

Med åren har internet och sökmotorer kommit att spela en allt större roll för företag inom alla branscher. I takt med att detta paradigmskifte har ägt rum har SEO blivit ett allt viktigare marknadsföringsverktyg. Google är idag en stor del av människors vardag. De allra flesta väljer att googla innan de genomför ett köp. Det kan handla om alltifrån köp av en ny bil till efterforskningar angående vilken müsli som är godast.

För att lyckas med SEO bör man se optimeringsarbetet som en ständigt pågående marknadsföringsåtgärd. Googles algoritmer för ranking förändras många gånger per år. De flesta ändringar är förhållandevis små men då och då sker uppdateringar som kastar om villkoren för sökmotoroptimering.

SEO i Kristinehamn med Biz Media

På Biz Media skräddarsyr vi alla uppdrag vi åtar oss inom SEO i Kristinehamn, Stockholm och SEO Kumla. Förutsättningarna för företag och organisationer skiljer sig nämligen kraftigt åt. När vårt team i Kristinehamn påbörjar ett arbete med SEO utgår de från data. Hur ser den befintliga trafiken till er hemsida ut? Hur ser konkurrensen ut? Vad söker målgruppen på i sökmotorerna? Det praktiska arbetet bestäms sedan helt utifrån vad vi kommer fram till i den inledande analysen.

När analysen är färdig kan själva optimeringen påbörjas, och det börjar med On Site-arbete. Vi skapar nya, ordrika texter som optimeras utifrån den eller de sökfraser som kommits överens om. Vi skapar intern länkhierarki som talar om för Google : 1) Vilket innehåll som är mest relevant. 2) Att hemsidan är levande och har flera olika lager. Det uppskattas nämligen av sökmotorn.

Detta ingår:

  • Sökfrasanalys
  • Målgruppsanalys
  • Konkurrensanalys
  • Teknisk analys av sida
  • Intern länkstrategi
  • Extern länkstrategi
  • Textproduktion av copywriter
  • Löpande publicering av redaktionella artiklar och bloggtexter
  • Underhåll av sida
  • Uppföljning

VANLIGA FRÅGOR OM SEO

För många företag, i såväl Kristinehamn som i resten av världen, är SEO en ny bekantskap

HUR KAN SEO GÖRA EN HEMSIDA STARK?

Genom en rad olika åtgärder. Genom att sökmotoroptimera den egna hemsidan noterar sökmotorerna att ens innehåll är relevant för en given sökfras. Detta gör att den kan klättra i ranking. Om man dessutom länkar till hemsidan från externa sidor (exempelvis bloggar) så stärks sidan ytterligare.

HUR VET JAG OM MIN SIDA BEHÖVER SEO?

Googla på de sökfraser som du tror (eller kanske vet) att dina kunder söker på. Det kan exempelvis handla om att du driver ett snickeri och vill ha SEO för sökfrasen ”Snickeri” + geografi. Pröva också att söka på köksrenovering, badrumsrenovering, golvrenovering och andra tjänster du erbjuder. Var i sökresultaten hamnar ditt företag? Svaret på frågan kan avslöja mycket om ditt SEO-behov. Viktigt att betona är dock att de allra flesta företag inom de allra flesta branscher tjänar mycket på att arbeta med sökmotoroptimering. På Biz Media erbjuder vi gratis rådgivning till alla som kontaktar oss gällande SEO.

VAD INNEBÄR SÖKFRASDENSITET?

En av de viktigaste rankingsfaktorerna hos Google handlar om hur ofta den valda sökfrasen finns i texten. När man arbetar med SEO bör frasen varken förekomma för många eller för få gånger. Om frasen finns på för få ställen i texten finns det risk att Google rankar andra sidor på temat som mer relevanta. Om frasen finns alltför många gånger i texten riskerar man att Google uppfattar den som spam. Med hjälp av SEO-experterna på Biz Media balanseras innehållet så att det matchar rådande rankingsfaktorer.

KONTAKT

Fyll i vårt formulär för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär