BIZ MEDIA

SEO-byrå Västerås

BIZ MEDIA

Vill du öka trafiken till din hemsida?

Välplanerad och högkvalitativ SEO är nyckeln till framgång på nätet. Vår SEO-byrå erbjuder tjänster som gör så att ditt företag kan nå både topplaceringar och nya kunder.

Vad ingår?

Prisförslag / kontakt

Vi tog hjälp av Biz Media!

Vad säger våra kunder?

”Biz Media har varit till stor hjälp under de år som vi har köpt deras tjänster. En trygg SEO-partner som alltid är lätt att arbeta med. Rekommenderas starkt!”

KONRAD LARSSON​​

VD, Expertgruppen​​

”Jag upplever att det har varit leverans redan från första början. Tydliga och schyssta villkor och resultat som talar sitt tydliga språk. Mycket bra!”

EMIL SILVER

Mediaansvarig, Direkt L ​​

”Vi är jättenöjda med det samarbete som vi har med Biz Media. Sedan vi lämnade vår SEO i deras händer har vi klättrat många positioner i sökresultaten.”

BRUNO ANDERSSON

CEO Kummel - Estland​​

VILKA ÄR BIZ MEDIA?

Biz Media är en SEO-byrå som hjälper företag i Västerås och Stockholm att nå toppositioner på Google. Vårt team består experter inom SEO, webbutveckling, grafisk design och copywriting och mycket mer. Vi arbetar med såväl stora som små bolag inom de allra flesta branscher.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Biz Media så berättar vi hur vi hjälpt andra samt hur vi kan hjälpa just ert företag att nå nya höjder.

SEO-byrå Västerås

Sökmotoroptimering (SEO) handlar om att optimera sin hemsida och göra den synlig för potentiella kunder. Detta är relevant för företag inom alla branscher, överallt i vårt land. Biz Media är en SEO-byrå som hjälper företag i Västerås och Stockholm att klättra i Googles organiska sökresultat.

Varför SEO?

Det finns förstås många faktorer som spelar in i huruvida man lyckas med sin verksamhet. Googles sökresultat är utan tvekan en av de allra viktigaste.

Ett googlande land

Hela världen använder sökmotorn och svenskar är ett av världens mest googlande folk. För att människor ska känna till att ditt företag existerar är det en nödvändighet att synliggöras i sökresultaten. Rankingen kan vara skillnaden mellan vinst och förlust. De allra flesta som googlar efter en tjänst eller produkt går nämligen inte vidare till sida två utan undersöker endast toppresultaten. Det är av största vikt att du som snickare, målare, markisreparatör eller kranbilsuthyrare syns på första sidan. Ju högre upp desto bättre!

En långsiktig investering

SEO handlar om att bygga en sida som är stark och som når hög ranking under en längre tid. När du tar hjälp av vår SEO-byrå ser vi till att optimera hemsidan löpande. Förutom att bygga starkt innehåll på sajten arbetar vi även med externa länkar regelbundet under en överenskommen period. Den investering som görs nu kommer ni ha nytta av många år framöver.

Så jobbar vår SEO-byrå med företag i Västerås

Låter det som att ditt företag kunde behöva hjälp av en SEO-byrå? Då är du säkert nyfiken på att veta mer om hur själva arbetet går till!

Etapp 1: Analys

För att lyckas med sökmotoroptimering krävs en analys. Analys av verksamheten, potentiella sökfraser, bransch, konkurrenter, målgrupp och annat som kan vara relevant. Den inledande fasen bestämmer förutsättningarna för resten av optimeringsarbetet.

Etapp 2: On Site

Detta är det arbete som utförs på er egen site. Innehållet optimeras utifrån den eller de sökfraser man valt efter analysen. Vi skriver nya texter vars sökordsdensitet (antalet fraser i förhållande till total textmängd) matchar Googles algoritmer. Här arbetar vi dessutom med intern länkstrategi, vilket handlar hierarkier för de olika undersidorna på hemsidan. 

Etapp 3: Off Page

För att göra din hemsida stark krävs mer än bara internt innehåll på den egna siten. Google måste också bli varse om att din sida är en ”snackis” på nätet. Mycket av optimeringsarbetet som vår SEO-byrå utför handlar om Off Page-åtgärder. Vi skapar externa länkar i form av redaktionella artiklar som publiceras på siter med hög trovärdighet, länkar som leder såväl Google som besökare till din hemsida. Detta gör att sökmotorn får upp ögonen för hemsidan och leder i förlängningen till en starkare site.

Om SEO

Sökmotoroptimering är nytt för många. Här samlar vi därför några av de vanligaste frågetecknen gällande SEO, och försöker räta ut dem.

Hur fungerar Googles rankningsalgoritmer?

Faktum är att Google aldrig offentliggör sina uppdateringar av algoritmer. Världen blir varse om att och när uppdateringar sker tack vare just experter inom SEO. Tack vare dessa vet man idag att det finns omkring 200 rankingsfaktorer som avgör vilka hemsidor som rankar högst. Biz Medias SEO-tjänster utförs av ett team av erfarna och ständigt uppdaterade sökmotoroptimerare. Vi ser till att optimeringen och underhållet av våra kunders hemsidor anpassas till rådande rankingsvillkor.

Hur viktig är Google jämfört med andra sökmotorer?

Detta är en av de vanligaste frågorna som ställs till SEO-byråer i Västerås, Sverige SEO-byrå Växjö och i resten av världen. Det finns flera relevanta sökmotorer och det är bra att få så hög ranking som möjligt på samtliga. Det råder däremot inga tvivel om att Google har den absolut största delen av marknaden (ca 95% i Sverige). På vår SEO-byrå lägger vi därför mest kraft på optimering med avsikt att klättra i just Google-ranking.

Vad är kostnaden för SEO?

Villkoren för SEO skiljer sig åt mellan företag, branscher och geografiska områden. För att bilda oss en uppfattning av arbetet och kostnaden föredrar vi att ta ett första samtal med kunden. Här tittar vi bland annat närmare på konkurrenssituation, potentiella sökfraser och målgrupp. Utifrån dessa uppgifter ger vi sedan ett gratis kostnadsförslag som kunden får ta ställning till.

KONTAKT

Fyll i vårt formulär för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär