Biz Media söker driven och erfaren säljare inom digital marknadsföring

Vill du anta en nyckelroll i en expanderande organisation? Biz Media anställer just nu en senior säljare som kan hjälpa företaget att nå ut till en större och bredare kundgrupp. Som vår nya säljare kommer du att arbeta från våra lokaler i hjärtat av Vasastan, Stockholm.

DIN ROLL

  • I rollen som senior säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att handla om kundkontakt. Du kommer dagligen att kommunicera med såväl befintliga som nya kunder. Arbetet sker delvis över telefon och genom digitala kanaler, men framförallt handlar det om fysiska möten. 
  • Du har en självgående roll och styr på många sätt ditt eget arbete, men kommer samtidigt att arbeta nära resten av organisationen i en trivsam och öppen arbetsmiljö. Vi ser kompetensutveckling som en viktig del av verksamheten. Därför erbjuder vi anpassad säljcoachning i syfte att hjälpa dig att nå dina mål och utvecklas i din arbetsroll. Du kommer jobba tillsammans med ett par andra säljare.
  • Att vara säljare på Biz Media innebär att du presenterar och säljer företagets breda portfölj av tjänster inom digital marknadsföring. Sökmotoroptimering (SEO) är en stor och viktig del av vår verksamhet och därför kommer denna tjänst också att vara central i ditt dagliga arbete.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen som senior säljare hos Biz Media ser vi att du har följande erfarenheter och egenskaper:

  • Du har minst 2 års erfarenhet av B2B-försäljning från medelstora till stora bolag
  • Du brinner för försäljning och trivs med att vara där kunden är
  • Du är engagerad, resultatdriven och motiveras av att ro dina egna affärer i hamn
  • Du känner dig trygg med att arbeta i telefon och har ett gediget avslutsfokus
  • Du gillar att hålla ett genomgående högt arbetstempo
  • Du talar flytande svenska i både tal och skrift

Ersättning

Tjänsten som senior säljare är på heltid och du kommer att arbeta med både fast och rörlig lön. Din tjänst har inget lönetak vilket innebär att det inte finns några begränsningar för hur hög lön din försäljning genererar.

Om Biz Media

Biz Media är en stockholmsbaserad mediebyrå som hjälper svenska företag att optimera sin digitala kommunikation. Vi arbetar både med stora och mindre bolag inom de allra flesta branscher. En bredd som förstås ger dig som säljare ett mycket fördelaktigt utgångsläge. Teamet som du kommer att ansluta till består av säljare samt specialister inom bland annat: SEO, grafisk design, copywriting och webbproduktion. 

Vi genomgår just nu en tillväxtfas och har därför skaffat nya, stora och ljusa lokaler på Surbrunnsgatan, mitt i Vasastan i Stockholm. Odenplan, som erbjuder utmärkta kommunala förbindelser i alla väderstreck, ligger ett stenkast från kontoret. Området erbjuder dessutom Stockholms (och kanske till och med Sveriges!) bästa utbud av lunchrestauranger, och mängder av närliggande pubar erbjuder oförskämt goda möjligheter för afterwork.

Nästa steg

Är du intresserad av tjänsten som senior säljare på Biz Media? Ansök genom att skicka in ditt CV och en kort presentation om dig själv till [email protected] eller ring till oss på 08-19 19 39!

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär