Biz Media anställer talangfull junior säljare inom digital marknadsföring

Är du intresserad av digitala medier? Vill du vara del av en expansionsresa? Biz Media växer och söker just nu en säljare av företagets digitala marknadsföringstjänster. Som vår nya säljare kommer du att arbeta tillsammans med hela organisationen från våra lokaler i hjärtat av Vasastan i Stockholm.

DIN ROLL

 • I rollen som junior säljare arbetar uteslutande med kundkontakt och kundrelationer. Kontakten sker mestadels över telefon och digitalt till en början, men tanken är att du snart även kommer att genomföra fysiska möten med kund.

 

 • Dina kunder är företag och organisationer i olika storlekar och i en stor variation av branscher. Du kommunicerar dagligen med såväl befintliga som nya kunder.

 

 • Du har en självgående roll och styr på många sätt ditt eget arbete, men arbetar samtidigt nära resten av organisationen i en trivsam och öppen arbetsmiljö. 

 

 • På Biz Media ser kompetensutveckling som en viktig del av verksamheten. Därför erbjuder vi anpassad säljcoachning i syfte att hjälpa dig att nå dina mål och utvecklas i din arbetsroll.

 

 • Du är ansiktet utåt för Biz Media och du säljer vår breda portfölj av tjänster inom digital marknadsföring. Sökmotoroptimering (SEO) är en stor och viktig del av vår verksamhet och därför är denna tjänst också central i ditt dagliga arbete.

Vem vi söker

För att trivas och lyckas i rollen som junior säljare hos Biz Media tror vi att du har följande erfarenheter och egenskaper:

 • Du har telefonvana
 • Du är tävlingsinriktad och drivs av sälj
 • Du är beredd att jobba hårt för att nå goda resultat
 • Du gillar att hålla ett genomgående högt arbetstempo
 • Du trivs med att arbeta som en del av ett team
 • Du talar flytande svenska i både tal och skrift

Ersättning

Tjänsten som junior säljare är på heltid och du kommer att arbeta med både fast och rörlig lön. Din tjänst har inget lönetak vilket innebär att det inte finns några begränsningar för hur hög lön din försäljning genererar.

Om Biz Media

Biz Media är en stockholmsbaserad mediebyrå som hjälper svenska företag att optimera sin digitala kommunikation. Vi arbetar både med stora och mindre bolag inom de allra flesta branscher. En bredd som förstås ger dig som säljare ett mycket fördelaktigt utgångsläge. Teamet som du kommer att ansluta till består av säljare samt specialister inom bland annat: SEO, grafisk design, copywriting och webbproduktion. 

Vi genomgår just nu en tillväxtfas och har därför skaffat nya, stora och ljusa lokaler på Surbrunnsgatan, mitt i Vasastan i Stockholm. Odenplan, som erbjuder utmärkta kommunala förbindelser i alla väderstreck, ligger ett stenkast från kontoret. Området erbjuder dessutom Stockholms (och kanske till och med Sveriges!) bästa utbud av lunchrestauranger, och mängder av närliggande pubar erbjuder oförskämt goda möjligheter för afterwork.

Nästa steg

Är du intresserad av tjänsten som junior säljare på Biz Media? Ansök genom att skicka in ditt CV och en kort presentation om dig själv till jobb@bizmedia.se eller ring till oss på 08-19 19 39 !