BIZ MEDIA

Hemsida Strängnäs

BIZ MEDIA

Marknadsledande webbproduktion

Vi bygger framgångsrika  hemsidor åt företag – alltid kundunika, konverteringsvänliga och grymt snygga. 

Prisförslag / kontakt

Vi tog hjälp av Biz Media!

Vad säger våra kunder?

Väldigt bra byrå  med bra service från början till slut. Hemsidan överträffade våra förväntningar och vi kan absolut rekommendera dem till andra.

John Larsson

VD på byggföretag

Leverans från början till slut. Tydlig kommunikation, strukturerat arbete och schyssta villkor. Och viktigast – nya hemsidan genererar kunder.

Tom Karlstedt

Mediaansvarig, ANFA-gruppen

”Är supernöjda med det samarbete som vi har med Biz Media. Hemsidan är snygg snabb clean modern och det verkar våra kunder också tycka:) Tack Biz Media!

Sinan P

VD Direkt El

VILKA ÄR BIZ MEDIA?

Biz Media är en Webbyrå som bygger hemsidor åt företag i Strängnäs och Stockholm. Vårt team består av experter inom webbutveckling, sökmotoroptimering, grafisk design och copywriting och mycket mer. Vi arbetar med såväl stora som små bolag inom de allra flesta branscher.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Biz Media så berättar vi hur vi hjälpt andra samt hur vi kan hjälpa just ert företag att nå nya höjder.

Hemsida Strängnäs

Det digitala medielandskapet är stort och mångdimensionerat. I takt med att internet utvecklas flyttas ständigt spelpjäserna och förändrar villkoren för digital marknadsföring och kommunikation. Vad som däremot är beständigt i den digitala eran är värdet av en optimerad hemsida. Hemsidan är och förblir ansiktet utåt för företaget. Därför är det oerhört viktigt att den är optimerad både tekniskt och innehållsligt.

På Biz Media har vi hjälpt företag och organisationer i Strängnäs med utveckling av hemsidor. Kontakta oss för att boka in ett kostnadsfritt möte redan idag!

Varför anlita professionell hjälp med hemsidan?

Ju större konkurrens ett företag har desto viktigare är det att dess hemsida är väl optimerad. Nuförtiden är den egna sajten långt mycket mer än bara en sida innehållande information om företaget. Inom digital marknadsföring brukar man tala om att man måste fånga kundens uppmärksamhet inom ett par sekunder. I en samtid där de flesta företags hemsidor är framtagna av professionella webbutvecklare, designers och sökmotoroptimerare är det viktigt att spela efter samma regler för att hänga med.När du väljer att anlita en professionell webbyrå i Strängnäs för optimering av hemsidan kan du bland annat få hjälp med:

• Ny hemsida

• Förbättra befintlig hemsida

Ny grafisk profil

Utökat och optimerat innehåll på sidan

Tekniskt optimerad hemsida

Målgruppsanpassad marknadsföring

Skräddarsytt SEO-paket

• Och mycket mer

Hemsidor och Biz Media

På Biz Media erbjuder vi en lång rad tjänster inom digital marknadsföring och webbutveckling. Eftersom vi arbetar med alla typer av företag och branscher, och eftersom behoven därför skiljer sig mycket åt, möter vi alla projekt individuellt. Beroende på vad just er hemsida behöver kopplas rätt specialistkunskap in i uppdraget.

Skräddarsytt webbpaket

Är er hemsida i skriande behov av en ny grafisk profil eller behövs SEO för att företaget ska nå högre Google-ranking? Är det den tekniska implementeringen som skevar eller är det kanske alltihop på en och samma gång? Oavsett vad just ert företag behöver hjälp med så besitter Biz Medias team rätt expertis.

Grafisk profil

Utan en tilltalande grafisk profil är det svårt att nå framgång i den digitala eran. Designen är ofta en helt avgörande faktor till huruvida man lyckas tilltala sin målgrupp. På Biz Media utvecklar vi grafiska profiler för företag och organisationer inom alla branscher. Vi tar fram logotyp, grafiska element, typografi och allt vad som kan tänkas behövas på er hemsida.

Tekniskt optimerad hemsida för företag i Strängnäs

För 15-20 år sedan kunde hemsidor se ut lite hursomhelst. På den tiden var innehållet på sidan det allra viktigaste. Dessa villkor gäller inte längre. En hemsida i 2020-talets digitala värld måste vara väloptimerad rent tekniskt för att inte besökaren omedelbart ska tröttna. På Biz Media arbetar vi med webbutveckling och bygger oftast i verktyget WordPress. WordPress är framtidssäkrat, ni blir inte beroende av webbyrå, lätt att administrera och underhålla och framförallt premierar Google WordPress. Självklart behärskar vi andra plattformar också.

SEO-anpassat innehåll

Sökmotoroptimering (eller SEO) är ett ord som finns på alla marknadsförares läppar. SEO handlar om att som företag nå högre ranking på Google. Genom att optimera allt innehåll som finns på, och som länkar till, hemsidan kan man klättra i sökresultaten.  På Biz Media arbetar experter inom SEO och anpassad copywriting. Vi sätter ihop en skräddarsydd plan för hur er hemsida och ert företag i Strängnäs ska nå nya höjder. 

Hemsida Sundsvall

Så jobbar vi

Funderar ni på att vända er till Biz Media för att få hjälp med er hemsida? Bra idé! Då är ni säkert nyfikna på att veta mer om hur det kan gå till.

Under ett inledande och helt kostnads- och bindningsfritt möte går vi igenom grunderna. Vilka mål har vi med hemsidan och hur ska vi nå dit?

När vi skapat oss en god överblick av situationen utvecklar vi en projektplan och ger ett kostnadsförslag. Även detta är gratis för er som kunder.

I nästa steg, då planen är spikad, sker själva optimeringen av hemsidan. Beroende på vad som kommits överens om tar detta förstås olika lång tid.

Slutligen sker lanseringen av hemsidan. Detta görs i nära dialog med er som kunder så att inga missförstånd ska uppstå.

Kontakta oss för att få hjälp med er hemsida!

Teamet på Biz Media finns ett telefonsamtal eller email bort. Hör av er till oss redan idag för att boka in ett kostnadsfritt möte så snart som möjligt!

KONTAKT

Fyll i vårt formulär för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär