BIZ MEDIA SÖKER Senior mötesbokare

Vi söker en erfaren mötesbokare med specialistkunskap inom sökmotoroptimering eller landningssidor. Vi erbjuder fast månadslön på 35 000 kr.

Krav och fördelar:

–        Garanterad fast månadslön på 35 000 kr.

–        Erfarenhet av mötesbokning inom området sökmotoroptimering eller landningssidor.

–        Bevisat framgångsrikt track record inom mötesbokning.

–        Förmåga att arbeta självständigt och proaktivt.

Som en självgående mötesbokare kommer du att vara hjärtat i vår affärsutveckling, och ditt arbete kommer att forma hur vi bygger våra kundrelationer och expanderar vår kundbas.

Arbetsuppgifter:

–        Självständigt prospektera och identifiera potentiella kunder.

–        Ta initiativ och engagera kunder genom att kommunicera fördelarna med våra tjänster.

–        Boka kvalitativa möten med beslutsfattare för att diskutera deras behov och utmaningar.

–        Anpassa ditt budskap för att framhäva vår kompetens inom sökmotoroptimering

Om Biz Media

Biz Media grundande 2016 som en fullservicebyrå inom digital marknadsföring. Med tiden som gått har vi fokuserat mer på sökmotoroptimering vilket idag står för större delen av vårt arbete. Vi är idag 4 anställda, alla med spetskunskaper inom respektive arbetsuppgifter.

Vårt företag präglas av stabilitet och en kultur av att leverera verklig kvalitet till våra kunder. Vi är stolta över vårt rykte för att erbjuda tjänster av högsta standard och för att ha nöjda kunder som bekräftar vårt engagemang för deras framgång. Vår drivkraft är att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar, utan att överträffa dem.

Vår expansion av kundbas har hittills primärt drivits av referenser från befintliga kunder.  Bland våra kunder hittar du börsnoterade internationella företag till mindre enmansföretag.

Om du är redo att ta på dig utmaningen att skapa möjligheter och boka möten med potentiella kunder, ser vi fram emot din ansökan.

 

Nästa steg

Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] med ämnesraden Mötesbokare &  ditt namn. Ansökningar granskas löpande.

Notera att endast kvalificerade kandidater kommer att kontaktas

Kontakta oss

Kontakta oss

Eller fyll i vårt kontaktformulär